Har du en fråga? Behöver du hjälp?
Kontakta oss idag.

Ring oss: Eskilstuna 0700-12 24 44
Ring oss: Lund 0700-12 23 33
Skicka e-post: info@speedyphonefix.se
Med en rikstäckande kedja finns Speedy Phone Fix alltid nära dig.
Vi har samlat de vanligaste frågorna på länken här. Garanti? Priser? Reparationstider? Originaldelar? Du hittar de flesta svaren på FAQ.
Läs FAQ

Vad kan vi hjälpa dig med idag?

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor, vi besvarar alla frågor inom 12 timmar – alla dagar i veckan.

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson – Web Developer

Hållas informerad

Registrera din mailadress hos SPEEDY PHONE FIX och få kontinuerligt nyheter om vad som är på gång hos oss. Vi lovar, ingen spam eller liknande e-postmeddelanden, bara goda nyheter.

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson – Web Developer

https://www.speedyphonefix.se/wp-content/uploads/2018/07/logooo.png
Pris
Speedy Phone fix

Snabba reparationer med originaldelar utförda av proffs. Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och flera andra märken. Dina mobila enheter som iPhone, iPad och laptop har blivit livsnödvändiga. Du använder dem i jobbet, i skolan eller för att få en lugn stund från barnen. Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, Speedy Phone Fix löser dina problem.

Speedy Phone fix

Snabba reparationer med originaldelar, utförda av proffs. Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och fler andra märken. Dina mobila enheter som iPhone, iPad och laptop har blivit livsnödvändiga. Du använder dem i jobbet, i skolan eller för få en lugn stund från barnen. Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, Speedy Phone Fix löser dina problem.

Copyright by Speedy Phone Fix 2018. All rights reserved | Made with by