Franchise :

Varför bli franchisetagare med oss?

För att vi har byggt ett varumärke med 97% kundnöjdhet. Som du kan lita på.

Mobila enheter som smartphones och surfplattor är en del av vår vardag. Över 80% av Sveriges befolkning har en  smartphone eller surfplatta och vi tar dem med oss överallt. Över 40% av alla smartphoneanvändare har någon gång behövt reparera sin telefon.

Etablerade sedan 2014
Låg startkostnad – från 150.000kr
7+ rikstäckande butiker.
Profesionella utbildningar
Över 1000 reparationer per månad
https://www.speedyphonefix.se/wp-content/uploads/2018/06/Franchise-640x630.png
Våra krav

Vem vi önskar som SPF ägare

  • 150.000kr i startkapital
  • En passion för teknikindustrin.
  • Positiv attityd och hög arbetsmoral.
  • Älska att hjälpa människor, vi är i servicebranschen.
  • En entreprenör som ser möjligheterna.
  • Någon som är beredd att dela kulturen och nöjet inom Speedy Phone Fix!

NUMMER 1

Varför skiljer vi oss från andra?

I Sverige finns ett flertal butiker, men även kedjor som arbetar med reparationer av mobila enheter. Tillsammans omsätter vi över 480 miljoner årligen. Många av dessa fokuserar på det enkla, att byta skärm/batteri. Speedy Phone Fix vet att den bästa marknadsföringen vi och du kan få är referenser från våra kunder. Därför utbildar vi proffs som kan laga allt! Vår breda kunskap är anledningen till att vi lyckas så väl.

https://www.speedyphonefix.se/wp-content/uploads/2018/06/Untitled-4.jpg

Hållas informerad

Registrera din mailadress hos SPEEDY PHONE FIX och få kontinuerligt nyheter om vad som är på gång hos oss. Vi lovar, ingen spam eller liknande e-postmeddelanden, bara goda nyheter.

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson – Web Developer

https://www.speedyphonefix.se/wp-content/uploads/2018/07/logooo.png
Pris
Speedy Phone fix

Snabba reparationer med originaldelar utförda av proffs. Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och flera andra märken. Dina mobila enheter som iPhone, iPad och laptop har blivit livsnödvändiga. Du använder dem i jobbet, i skolan eller för att få en lugn stund från barnen. Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, Speedy Phone Fix löser dina problem.

Speedy Phone fix

Snabba reparationer med originaldelar, utförda av proffs. Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och fler andra märken. Dina mobila enheter som iPhone, iPad och laptop har blivit livsnödvändiga. Du använder dem i jobbet, i skolan eller för få en lugn stund från barnen. Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, Speedy Phone Fix löser dina problem.

Copyright by Speedy Phone Fix 2018. All rights reserved | Made with by